***NOG BEPERKT PLAATS***
Health Challenge
CrossFit Haarlem
 200+ Succesverhalen waar we trots op zijn...
Ben jij de volgende?
Kom langs voor een persoonlijk gesprek in de gym...
Onze zeer complete lifestyle aanpak
DE DRIE FUNDAMENTELE PRINCIPES
FUNDAMENT 1: 
FITNESS
DAGELIJKS Nieuwe Workouts

Je traint 3 dagen per week met een COACH, met wie je de meest innovatieve workouts doet, die jou helpen om VET te verbranden, in SHAPE te komen en sneller resultaten te zien. Én, we maken je progressie inzichtelijk, wat enorm helpt om vooruitgang te blijven boeken óók na de challenge.
FUNDAMENT 2:
VOEDING
Voedingsplan

We gaan met je zitten om een Persoonlijk maaltijden plan samen te stellen. 
Precies wat je nodig hebt, voor jouw lichaam, samengesteld naar jouw voorkeur, zodat het ook daadwerkelijk vol te houden is, en je er ook nog van kunt genieten. We passen het plan elke week aan om er zeker van te zijn dat je elke week weer resultaten behaalt.
FUNDAMENT 2:
VOEDING (vervolg.)
Receptenboek

We hebben een super eenvoudig receptenboek, zodat je precies weet wat je moet kopen en klaarmaken, en niets zelf hoeft te verzinnen. De gemiddelde persoon besteed €50,- per week aan boodschappen voor 21 maaltijden. Door ons maaltijdplan ben je niet langer dan 15 minuten in de supermarkt, zodat je ook nog tijd bespaard.
FUNDAMENT  3: PERSOONLIJK
Persoonlijk contact

We zijn er niet alleen voor je in de gym. Op elk moment van de dag zijn wij er om je te helpen, tips en advies te geven, of gewoon om je aan te moedigen. Wij zijn er om er voor te zorgen dat je succes behaald. We hebben ook WEKELIJKS CONTACT, om er voor te zorgen dat je blijft volhouden en natuurlijk omdat we je succes graag samen met je willen vieren.
WACHT NIET
Bij CrossFit Haarlem is het onze passie om anderen te helpen. We starten deze challenge in Haarlem en willen onze community bekender maken. Zou je ons willen helpen?

Claim je plaats door op de knop hieronder te klikken.
CrossFit Haarlem
Drukkersweg 8
2031EE Haarlem
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
" data-displaytype="htmlregular">
Les Rooster
PS -  De verkorte versie van wat hierboven staat.
Net als wij, scrol je waarschijnlijk direct naar beneden. Daarom hier in het kort - We willen je helpen zolang je ook echt komt opdagen en er volledig voor gaat. Het is onze intentie om er voor te zorgen dat je onvoorstelbare resultaten behaalt en het maximaal naar je zin hebt. 

We doen ons uiterste best, want we hopen dat je na afloop bij ons blijft. Dat ben je uiteraard niet verplicht. Maar ik zal je alvast verklappen; de meeste mensen zijn zo gek op onze training en community dat ze blijven. Je bent gewaarschuwd 😉
***WACHT NIET MET RESERVEREN!!***
Copyright 2018 - Officiële Health Challenge Haarlem
Powered By ClickFunnels.com